Alles voor jouw energie installatie

Ongeveer 27% van de Nederlandse duurzame energie installaties presteert ondermaats, wat een grote impact heeft. Wij zorgen ervoor dat we je duurzame energie-installaties op afstand kunnen aansturen. Dit doen we met ons intelligent energie management systeem.
Om samen voor het maximale rendement te gaan, bieden wij ook bijbehorende diensten aan. Regel alles voor jouw energiesysteem met één partner.

wij zijn covolt
Wij beheren én optimaliseren duurzame energie-installaties. Maximaal rendement, dat is ons doel voor jou. Wij zorgen voor een intelligent systeem, dat meebeweegt met de energiemarkt van vandaag én morgen voor het opwekken, verbruiken, opslaan of terugleveren van zakelijke energie.

Slim managen, meer rendement

Wij geloven in een wereld waar meer wordt gedeeld. Een wereld waarin je energie die je wel opwekt, maar niet verbruikt slim opslaat tegen een goed rendement. We maken dit mogelijk met onze eigen software. Eén systeem waarin jouw zakelijke energie-installaties via onze software met elkaar communiceren en ieder moment van de dag acteren op vraag en aanbod.

Stap in deze wereld met Covolt.

Alles voor jouw energie installatie:
Intelligent EMS


Ons alles-in-één energie management systeem (EMS) voorspelt continu het meest renderende moment voor het opwekken, verbruiken, opslaan óf terugleveren van energie.

Meer informatie
Energieopslag


Voor maximaal rendement is energieopslag noodzakelijk. Opslag via batterijen, terugleveren en inspelen op de prijsfluctuaties is mogelijk met ons systeem.

Meer informatie
Balanceren


Eventuele onbalans in de markt en negatieve energieprijzen worden door onze software continu in de gaten gehouden om proactief in te grijpen wanneer nodig.

Meer informatie
Technisch beheer


Door technisch beheer uit te besteden kun je jouw installatie(s) optimaal laten functioneren, verhoog je de  energieproductie, verleng je de levensduur en verminder je kosten voor reparaties en onderhoud.

Meer informatie
TEAM

De mensen achter Covolt

Teun van Sinten
Willian van de Sande
Robbert de Koning
Liesbeth Prinssen
Geert van der Vleuten
Jochem de Bie
Julian van de Sande
Peter van de Ven
Bram Beijer
Jaap van der Heijden
Joris van der Heijden
Bram Wouters
Wesley Datema
Pieter Geerts
Wij halen het maximale uit je duurzame installatie

Binnen 3 minuten zicht op je maximale rendement?

Covolt. Power of knowledge.

Onze klanten

''Super service met de juiste kennis van zaken, afspraak is afspraak, ze hebben een top team in huis!''

Hennie van Osch
DGA
TVE RECLAMEPRODUCTIES

''De korte lijnen tussen Covolt en de Waternet organisatie wordt door medewerkers als zeer prettig ervaren. Een serviceorganisatie die proactief meedenkt.''

Loes Pos
CONTRACTMANAGER
‍WATERNET

''Super service met de juiste kennis van zaken, afspraak is afspraak, ze hebben een top team in huis!''

Hennie van Osch
DGA
TVE RECLAMEPRODUCTIES

Trots lid van: