Asset

Management

Een complete service die voorziet in het op afstand volledig monitoren, onderhouden en certificeren van energie-installaties via slimme verbindingen. Altijd en overal.

Wat is asset management?

Met behulp van state of the-art satellietdata, 4G-verbinding en slimme koppelingen met duurzame energie installaties zorgen wij voor een uptime van 99%. Altijd en overal. We zien constant of er een kink in de kabel is, vervuiling het rendement verlaagt, of omvormers optimaal werken enzovoorts. Vanuit onze control room sturen we preventief beheer aan en plannen we eventuele werkzaamheden. Hiermee verschaffen we een helder beeld van de gezondheid van duurzame energie installatie(s) en de acties en kosten van de voorliggende en aankomende periode. Uiteraard reageren we onmiddellijk in geval van prestatievermindering.

Onderhoud & monitoring

Inspecties

Naast de verplichte NEN-keuring is het verstandig om een duurzame energie installatiie goed te onderhouden en een jaarlijkse visuele inspecties uit te laten voeren.

Reiniging

Het reinigen van uw zonnepanelen geeft meer rendement (tot wel 30%) en zorgt voor een langere levensduur. Ook zorgen schone zonnepanelen voor een frisse uitstraling.

24/7 Monitoring

Ons monitorsysteem maakt met behulp van Artificial Intelligence direct een analyse over de mogelijke oorzaak. Bij storing wordt er direct contact met onze klanten opgenomen.

Verbruiksanalyse

Voordat wij een samenwerking aangaan analyseren we het energieverbruik en potentiële opbrengst van de duurzame energie installatie van onze klanten.

Maximaal rendement

Op basis van het energieverbruik en de potentiële opbrengst maken wij een inschatting van het maximale rendement.

Ontzorging

Wij adviseren en ondersteunen onze klanten volledig tijdens de transitie tot Virtual Power Plant.

Wij halen het maximale uit je duurzame installatie

Binnen 3 minuten zicht op je maximale rendement?

Covolt. Power of knowledge

RECENTe updates

We know how

Wij houden de ontwikkelingen in de energiebranche nauw in de gaten. Lees hier de laatste updates rondom energietrading.